ניתן לנהל ולעדכן את העדפות קבלת המסרים מהמערכת בכל עת, במהירות ובאופן עצמאי מתוך אזור ההגדרות האישי.
איך מבצעים את ההסרה?
עוברים למסך הגדרות.
בוחרים באפשרות "פרטי חשבון".
גוללים לתחתית המסך ומבטלים את הסימונים (Uncheck) בהתאם להעדפות שלכם:
תוכן שיווקי: הסרה מקבלת מיילים, עדכונים על פיצ'רים חדשים ואפשרויות שונות לקידום העסק.
הודעות חימום (OB): הסרה מקבלת תכנים שנשלחים על ידי הצוות או המערכת כחלק מתהליך החימום והליווי.
לאחר ביטול הסימון, המערכת תעדכן את ההגדרות באופן מיידי ותפסיק את שליחת המסרים בקטגוריות שנבחרו.

