כדי למחוק קבוצה ( שימו לב! במחיקת קבוצה תימחק רק הגדרת הקבוצה עצמה אולם לא יימחקו הלקוחות השייכים לקבוצה) גשו ראשית אל מסך הלקוחות ולחצו על הכפתור קבוצות (1) ולאחר מכן על 'ניהול קבוצות' (2).

לאחר מכן, עמדו על הקבוצה שברצונכם למחוק ופשוט לחצו על הכפתור 'פח האשפה'. הקבוצה תמחק מייד לאחר מכן.

האם מצאת את התשובה שלך?